keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

JOOSE KESKITALON JA IIDA UMPIKUJAN KEIKKA OLI MAGEE

... ja mikä fiilis! soundi särisi mut se ja aggren pörinä toi omaa maustetta tunnelmaan. pari kuvaa:
iida lauleskeli täysil ja mikko vieressä myhäillen. jälkeenpäin kiittelivät keikasta, ja sataman järkkärit oli kans mielissään. Saletisti kuullaan iidaa viel uusiks satamassa tai siellä seuraavassa sosiaalikeskuksessa.
... ja joose oli tietty mieletön. Joosen olemus, soundin säröisyys ja kynttilät oli uskomaton yhdistelmä, meitsi istu eturivissä ihan jossain muissa sfääreissä musiikin pauloissa!

6 kommenttia:

  1. Opettele perkele kielioppia ja bloggaa sitten kun se on hallussa.

    VastaaPoista
  2. Jaahas, taas on jointti palanut ja sataman hanttapulit sun muut punavihreät iilimadot porsastelleet veronmaksajien rahoilla - ja oikein elävän musiikin tahdissa. Pommit paukkuvat Pasilassa kun tämä sakki parantaa maailmaa. Kasvakaa aikuisiksi tai opetelkaa edes häpeämään. Toisaalta voisitte myös muuttaa ryssiin niin kummankin maan älykkyysosamäärä nousisi.

    VastaaPoista
  3. :D ei bloggaamisessa ole kyse kieliopista? mun mielestä on mielenkiintosempaa lukea elävää tekstiä, mut ymmärrän kyl jos sul on vaikeuksia lukea jos on kirjain väärin siellä sun täällä.

    ja täällä kirjottelee ryssä, kiitos siitäkin vain.
    en myöskään polta kannabista. ja tämä keikka järjestettiin ilman maksua, paitsi aggregaatin bensa joka maksettiin omasta pussista. maksan myös tosiaan itse veroja ja käyn töissä :)
    toivottavasti tämä rauhoittaa kommentoijia hieman.

    VastaaPoista
  4. Hei Haloo!!!! Silmiini osui ilmaisu "kodittomaksi jäävät romaanit". Mitä ihmeen kodittomia ne ovat? Tänne on tultu kerjäämään ja uhkailemaan ihmisiä. Takaisin vaan omaan maahan ja siellä sitten kerjätkööt niin paljon kuin haluavat. Ja vielä, eivät suomalaisetkaan voi pystyttää kaikenmaailman leirejä mihin itseä huvittaa. Pois vaan kaikki pummit ja rettelöitsijät maasta.

    VastaaPoista
  5. tieteellinen tutkimus: suora tuomitseminen vaatii vähemmän aivotoimintaa kuin ajattelu. hmm, mitähän tää kertoo? :D

    VastaaPoista
  6. suora suvaitseminen vaatii vähemmän kuin ajattelu.

    VastaaPoista