keskiviikko 25. toukokuuta 2011

satama valmistautuu häätöön...

ruuvit naulat vasarat hukassa ja sähköt katkaistu. mut kyl tää tästä, ei olla lähössä minnekään!
ollaan kokoustettu urakalla taas, kokoustettu kokouksesta, kokoustettu, ja taas kokoustettu kokouksesta, ja tänään taas uusi kokous kokouksesta. kun toimitaan yhdessä ison porukan kanssa jossa kaikki on erimieltä asioista on vaikeaa mahduttaa kaikki yhteen tuntiin ja yhteen puheenvuoroon, mutta samaa päämäärää kohden toimitaan niin kylllä ne ratkaisut ja toimintamallit sieltä ennen pitkää aina löytyy.
ja spontaanius on aina hyvästä, kuka se sanoikaan että vallankumoukset on aina spontaaneja ja niitä edeltää ja jälestää aina sekasorto ennen kuin mitään hyvää voi syntyä? siinä totuuden siemen joka kaikkien tulisi muistaa. sosiaalikeskus on jatkuvassa kriisitilassa, voidaan siis sanoa että ollaan matkalla johonkin rakentavaan ja kestävään hyvään? filosofointia näin aamusta..

tänään juttelemaan nuorisoasiainkeskukseen, katotaan mitä sieltä taas tulee.
miks on joskus sellanen olo et kiukuttaa? onko se kiukkua jolla on vissi ja vakava syy joka kertoo epäkohdista vaan vain kiukuttelua? kyllä mä uskon että tässä toimitaan yhteisen hyvän eteen, olkoonkin sitten marginaalista (tai ylhäältä tai alhaalta päin marginalisoitua) mutta eikö monimuotoisuus tee rikkaan yhteiskunnan?

8 kommenttia:

  1. Onko kytät paikalla 31. tiistaina ja jos on, niin miten on vahvistusjoukkojen laita?

    VastaaPoista
  2. Kaupungin kanssa sovitun "aselevon" takia häätöä odotetaan alkaen 6.6.
    Lue toimintakutsu www.satama.org, lisätietoja sieltä!
    Satamassa on paikalla ihmisiä ainakin päivisin alkaen huomenna maanantaina, voi tulla juttelemaan sinne vahvistusjoukoista ja strategiasta!
    Muuten kannattaa pysyä kuulolla facebookissa ja nettisivuja seuraillen.

    VastaaPoista
  3. Hyvä että häätö (todennäköisesti) vihdoinkin toteutuu.

    VastaaPoista
  4. http://nimismies.puheenvuoro.uusisuomi.fi/74717-kuka-maksaa-kerj%C3%A4l%C3%A4isten-matkat

    VastaaPoista
  5. Vituttaa tuollaiset hipit jotka puolustaa kaikkea paskaa vaan sen takia että saa jotakin tekemistä. Kannattaisi ottaa romanirikollisuudesta selvää ensin! Perkeleen hyvää tarkoittavat idiootit, opettele edes isot alkukirjaimet että tuota paskaa jaksaa lukea.

    VastaaPoista
  6. en kyl ees tajua miks vastailen näihin kommentteihin joiden ainoa järkevä anti liittyy kielioppiin :D

    VastaaPoista
  7. Saisko sen häädäön jo nopeesti toteutettua? Ja Sataman väelle liput laivalle Romaniaan. Saavat lähteä pelastaan maailman sinne.

    VastaaPoista
  8. Hei.oikeesti ,huonoa jutustelua.Mutta huonompaa on näiden vihernuttujen touhu.Pitää saada?Vuokratkaa talo ja tila.Tehkää jotain, millä ansaitsisitte mestan.Jos kerran soditte yhteiskuntaa vastaan, älkää odottako siltä mitään suu auki.-Paskaa

    VastaaPoista